TERVETULOA StartUp Häme sparraukseen

Vuonna 2013 käynnistyneet Sparrauspäivät ovat jatkuneet keväällä 2014 Yrittäjyystiistai -nimellä. Maaliskuun tiistait vietettiin rennosti kuunnellen ja innostuen erilaisista yrittäjyystarinoista sekä verkottuen muiden alkavien yrittäjien kanssa.

Yrittäjyystiistait saavat jatkoa syksyllä 2014. Lisätietoa löytyy Facebookista, Hml Yrittäjyystiistai -ryhmästä, sekä Saumaton hautomopolku -hankkeen toimijoilta:

Pasi Laine (pasi.laine (at) hamk.fi)
Timo Kärppä (timo.karppa (at) innopark.fi)

                     Tässä poimintoja viime syksyn tarjonnasta:

10.10.2013
INNOVOINTI ja IDEONTI tuotteen ja/tai palvelun kehittämisessä –                        millainen prosessi se on ja mitä yrittäjän tulee tietää esim oman                          tuotteen suojauksesta?

31.10.2013
GOOGLEMARKKINOINTI- nettimarkkinointi, digimarkkinointi,                    hakukonemainonta, facebookmainonta, verkkomarkkinointi! Mikä sopii minulle ja tuotteilleni/palveluilleni ja miten käytän niitä?

28.11.2013
MITEN YRITTÄJÄNÄ MYYN ITSENI? Yrittäjän oma imago ja habitus                        myynninedistäjänä? Vinkkejä ja näkökulmia asiakaskohtaamisiin!Tapahtumat pidetään Visamäessä, Häme StartUp-hautomon tiloissa (Konseptori), Vankanlähde 7, 13100 Hml 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti